Welkom

 Mobiele apps

 

Alle kaarten offline om de wereld te ontdekken, te voet, per fiets, te paard of met de auto, motor of quad. Volledige dekking van onze blauwe planeet, met een grote precisie.

Ontdek onze webapplicaties en onze mobiele apps en neem de topografische kaarten overal mee naartoe

SityTrail is de beste mobiele reisgezel voor al uw wandeltochten en buitenactiviteiten. Ontdek duizenden wandelingen in uw streek en gebruik de topografische kaarten van IGN France, NGI België, Swisstopo, en Kadaster op uw smartphone of tablet

Meer zien

 Maak wandelingen aan en deel ze

 

Maak uw wandelprojecten aan op pc/mac met de online editor en een webbrowser, en beleef ze ter plaatse met behulp van uw mobile.

Generate wonderful A4 or A3 prints and map exports from our web editor

Ga nog een stapje verder: maak van uw favoriete wandelingen echte multimediagidsen met teksten, foto's, linken naar filmpjes, enz., en deel ze met de SityTrail community.

 Community

 

Schrijf u nu in en profiteer van een gratis SityTrail-account waarmee u overal ter wereld wandelingen kunt creëren, die u naar verschillende gps-systemen kunt exporteren. Deel gratis uw favoriete SityGuides met uw vrienden of druk een kaart of roadbook af met de kaarten van Google Maps of OpenStreetMaps.
Maak bovendien een week lang gratis gebruik van de topografische NGI-kaarten van verschillende landen: Frankrijk, België, Zwitserland, Nederland,... op uw pc, maar ook op uw Smartphone of tablet. We wensen u mooie ontdekkingen met SityTrail en zijn community van duizenden leden.

Gebruikers

0


Totaal aantal wandelingen

0


Privéwandelingen

0


Publieke wandeltochten

0 

Laatste artikels


On Wednesday 17th May 2017 from 8:30 AM to 5:00 PM, OpenStreetMap / OpenTopoMap maps will be unavailable in our in our SityTrail World application.

NGI België - Onderbrekingen CartoWeb.be - 24 en 25 maart

We would like to invite you to discover thousands trails all over Europe, and also near your home or the place of your holidays.

BeCarto14-18 is een App die werd ontwikkeld door het Nationaal Geografisch Instituut (NGI) en de firma Geolives in het kader van de herdenking van WO I

Meer zien

Laatste SityGuides


23.04.2019 - Pte Bile à Pte Halguen

21,50 km.

 France - BRETAGNE

felleries 17,5 km

17,70 km.

 France - NORD-PAS-DE-CALAIS

chefna et ninglinspo

12,45 km.

 Belgique - Région wallonne

mazaugues l'Agasse

16,52 km.

 France - PROVENCE-ALPES-COTE D'AZUR

Au fil de l'eau

17,79 km.

 France - ALSACE

Autour du plateau de Leucate

13,30 km.

 France - LANGUEDOC-ROUSSILLON

Meer zien


 

Trektochten op www.sitytrail.com